THEATER TROTS!

Zinvol werken en spelen en spelen!

Theater Trots is mede mogelijk gemaakt door:

Taart aan de Vaart

 

SINDS 2019 IS TAART AAN DE VAART HOOFDSPONSOR VAN THEATER TROTS!

Taart aan de Vaart is een buurtinitiatief die altijd thee en koffie en niet te vergeten overheerlijke taart serveert voor een goed doel tijdens kunst aan de vaart. Maar niet alleen zijn ze hoofdsponsor, verschillende leden hebben zich ook als vrijwilliger aangemeld. Zo maken Carina, Hermie en Kor alle attributen en kostuums!

Het Cultuurfonds investeert elk jaar ruim 40 miljoen euro in cultuur en natuur. Dat geld gaat naar zo’n 3.500 projecten door heel Nederland, in het Caribisch deel van ons koninkrijk en in Suriname. Dat doen we met de bijdrage van de Vrienden Loterij en Nederlandse Loterij, van onze schenkers en donateurs en samen met onze partners.
Als particulier – persoon, stichting of bedrijf – kan je doneren of nalaten aan het Cultuurfonds. Cultuurmakers – verenigingen, stichtingen en soms ook personen – kunnen daardoor een bijdrage aanvragen voor hun cultuur- of natuurproject. Het Cultuurfonds investeert ook op eigen initiatief in cultuur en natuur én geeft prijzen, stipendia en beurzen.

Op de foto een dansend stel met op de achtergrond een muzikant

Mocht je Theater Trots ook willen steunen? Heel graag! Zie rekeningnummer onder aan de pagina! Er komt een Vrienden van Theater Trots, dit zal in de loop van het jaar gerealiseerd worden!

MEE Samen maakt Mee doen mogelijk

Meedoen mogelijk maken

We zijn er voor iedereen die hierin wordt belemmerd door hun beperking, zoals een licht verstandelijke beperking (LVB), autisme (ASS), niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een chronische ziekte. En voor de mensen om hen heen. We ondersteunen hen op alle levensgebieden. Voor organisaties fungeert MEE als expertisepartner op het gebied van inclusie. We maken meer mogelijk door hen te helpen inclusief te ondernemen en de samenleving beter in te richten voor mensen met een beperking.

Op de foto een dansend stel met op de achtergrond een muzikant

In 2012 opende De Nieuwe Kolk haar deuren. Een bijzonder, onder architectuur ontworpen, cultureel complex in het hart van Assen en dé plek voor podiumkunsten, film, boeken, beeldende kunst, lekker eten en drinken en zakelijke event mogelijkheden. Het aanbod van DNK kent grote belangstelling. Gemiddeld start er elke dag op ieder uur een activiteit en daarmee trekt DNK jaarlijks 475.000 bezoekers naar het complex. Het is een van de grootste spelers op het gebied van kunst- en cultuur en vrije tijd in Drenthe. Het theater wordt geroemd om zijn akoestiek, bereikbaarheid en gastvrijheid, de bibliotheek werd al in het eerste jaar genomineerd tot beste bibliotheek van Nederland en de bioscoop kent moderne, luxueuze faciliteiten. Voor de zakelijke markt zijn er optimale en unieke mogelijkheden voor congressen en events.

E-mail verzonden