THEATER TROTS!

Zinvol werken en spelen en spelen!

Toekomst

Cursussen

Toekomst van Theater Trots! De cursussen lopen goed! De vrijdagmiddagclub mag nog wat meer deelnemers, maar dat komt vast goed! 

 DNK is een geweldige plaats om voorstellingen te geven en zo meer mensen de gelegenheid te geven om deze prachtige mensen te bewonderen. Het streven is dan ook om dit jaarlijks terug te laten keren! Ook DNK staat hier niet onwelwillend tegenover. 

Plan is om ook bij meer instellingen theatercursussen te organiseren. Sommige cursisten moeten erg ver reizen om de cursus bij te wonen. Theater Trots heeft als streven om iedereen die theater wil spelen de kans te geven om dit te doen! Voor meer informatie, neem vooral contact met ons op!

Sinterklaas journaal

Theater Trots heeft een Sinterklaasjournaal gemaakt. En met veel plezier en succes! Het journaal van 2019 is zelfs uitgezonden op RTV-Drenthe! Dit zou Theater Trots graag weer willen oppakken. Enthousiasme en spelers genoeg! Wel is hier geld voor nodig, want ook hierin wil Theater Trots weer een kwaliteitsslag gaan maken! Bij interesse, neem vooral contact met ons op!

Op de foto een dansend stel met op de achtergrond een muzikant

Zomercursus

Naast de cursussen die Theater Trots gedurende het jaar maakt, zou Theater Trots wel een zomercursus willen opstarten. In 1 week een voorstelling neerzetten en dan van 9.00 uur tot 16.00 uur. Er zijn al contacten gelegd met Buitentheater Tivoli in Assen om het daar te gaan opvoeren. Bij interesse neem vooral contact met ons op!

Op de foto een dansend stel met op de achtergrond een muzikant

Workshops

Theater Trots geeft al verschillende workshops op MBO-opleidingen en binnenkort ook op basisscholen. Dit willen we graag uitbreiden! Theater in een buurthuis? AZC? Verzorgingshuis? Het kan allemaal. Heeft u belangstelling voor 1 van deze activiteiten en wilt u meer informatie? Neem vooral contact op met Theater Trots! 

E-mail verzonden