Theater Trots!

Zinvol werken en spelen!

Muzikanten

Erik Scheper
Sinds een aantal jaren mag ik mij vrijwilliger van Theater Trots noemen. De bedoeling was om enkele hand en spandiensten te verrichten, maar na 1 of 2 seizoenen mee spelen op het toneel is het uiteindelijk de muzikale begeleiding geworden. De spelers bedenken niet alleen zelf het stuk, maar we dragen met z’n allen ook de liedjes aan. Dat kunnen liedjes met bestaande tekst zijn, of (door Karin) hertaalde nummers. Even zoeken naar de gewenste hoogte en repeteren maar. De muzikaliteit is absoluut aanwezig en we brengen elkaar naar grotere hoogtes. Voor de één iets spannender dan voor de ander, maar het eindresultaat mag er altijd zijn. En bijna elk jaar groeit er een speler door naar solist.

Jan Klemens

Naast secretaris is Jan Klemens ook één van de vaste muzikanten van Theater Trots!  Ook hij begon bij de Trans, waar hij ook nog steeds actief is bij de voorstellingen. 

Ruth Bugel

Ga je mee muziek maken? Deze vraag zal ik altijd met “Ja!” beantwoorden. Ik begin ’s morgens met gitaar spelen in bed, de gitaar op m’n dekbed en ik met de oogjes nog dicht. Later op de dag speel ik viool, elke dag wel. Maar wat is het fijn om met andere mensen muziek te maken, of muziek te maken wat hun toneelspel ondersteunt! Ja hoor, daar kun je me ’s nachts voor wakker maken, maar ’s morgens mag ook. 

Jaap de Jong

Mijn naam is Jaap de Jong en ik ben woonachtig in Assen. Ik heb tot januari 2021 46 jaar op Vanboeijen gewerkt waarvan bijna de laatste 28 jaar in de functie van Muziekagoog. Ik ben alweer drie jaar met pensioen maar nog altijd actief als muzikant. Ik speel piano, accordeon, djembr/bongo’s en ik zing graag.

Het enthousiasme binnen de groep spat er van af !!! Zit iemand niet lekker in zijn vel dan weet Karin als begeleidster en regisseuse, het humeur altijd wel positief te beïnvloeden. Een ieder komt op zijn eigen wijze met zijn/haar talenten aan bod waardoor de uit te voeren musical ongetwijfeld dynamisch van aard zal zijn. Inmiddels hebben we al enkele liedjes voor de musical Pinokkio gereed. Voor het bedenken van liedjes laat ik mij graag inspireren door de wekelijkse repetitie. Zelf heb ik in het verre verleden ook samen met een collega de musical Droombeeld geschreven. 

Ton Peters, Janny vd Bol

Joke Breed

Inmiddels hebben wij weer 3 nieuwe muzikanten mogen begroeten. Janny van de Boll, Ton Peters en Joke Breed! Al vast een gezicht... later meer persoonlijke details. 

E-mail verzonden