THEATER TROTS!

Zinvol werken en spelen!

(In het) Nieuws

Theater Trots krijgt €2500,00 van Taart aan de Vaart! Sinds 2019 

Sinds 2019 is Taart aan De vaart hoofdsponsor van Theater Trots!I

Taart aan de Vaart is een buurtinitiatief die altijd thee en koffie en niet te vergeten overheerlijke taart serveert voor een goed doel tijdens kunst aan de vaart. Maar niet alleen zijn ze hoofdsponsor, verschillende leden hebben zich ook als vrijwilliger aangemeld. Zo maken Carina, Hermie en Kor alle attributen en kostuums!  En dit jaar hebben ze het wel ongelofelijk druk!!!

Heel blij zijn wij met de toezegging van het Cultuurfonds om ons te sponseren! Dit geld is hard nodig, want er worden nogal wat kosten gemaakt! We willen de deelnemers, allen met een verstandelijke beperking niet het vel over de oren trekken. Ook streven we er na om het toegangskaartje laag te houden, zodat iedereen kan komen kijken! 

Mocht je Theater Trots ook willen steunen? Heel graag! Zie rekeningnummer onder aan de pagina! Er komt een Vrienden van Theater Trots, dit zal in de loop van het jaar gerealiseerd worden!
Doe-meeaward!

In 2022 heeft Theater Trots de Doemee-award gewonnen en daar zijn we natuurlijk erg trots op. De Doemee-award is een initiatief van MEE. Het is een stimuleringsprijs voor personen of organisaties die zich met een lokaal initiatief in hun omgeving inzetten voor een samenleving van en voor iedereen. En daar staat Theater Trots natuurlijk ook voor!

Ontvangst Meeaward 2022
Trots met onze Doe-meeaward 2022

En we zijn dubbel blij en trots omdat we niet alleen de juryprijs hebben gewonnen, maar ook de publieksprijs! Dat betekent dat steeds meer mensen betrokken raken bij Theater Trots en dat willen we natuurlijk erg graag.

Op de foto een dansend stel met op de achtergrond een muzikant

Samen met Niels, Ellen en Miranda zijn we afgereisd naar het Kulturhus in Epe. We hebben presentaties van prachtige initiatieven gezien. Maar zijn toch heel blij dat wij de prijs hebben gewonnen!

Ontvangst Doe-Meeaward Theater Trots
Hoera na het ontvangen van doe-meeaward 2022
E-mail verzonden